Despre Noi

Pro EXUTIL

Suntem o companie producătoare de mobilă la comandă în Cluj Napoca, înființată în anul 1991. Oferim mobilier la comandă, personalizat pentru fiecare tip de spațiu.

Putem realiza mobilă personalizată pentru orice destinație. De la mediul rezidențial la clădirile office sau spațiile comerciale, fiecare încăpere poate căpăta propria ei poveste cu ajutorul produselor noastre.

Cu ce vă putem ajuta? 

  • mobilier pentru bucătărie și dining room
  • mobilier living și dressing
  • Mobilier dormitor și pentru camera copilului
  • mobilier birou și bibliotecă
  • mobilier spații comerciale
  • uși culisante, vitrine, mobilier HORECA

Misiunea Noastră

Obiectivul nostru principal, încă din 1991, este să contribuim la crearea unei atmosfere plăcute, a unui design deosebit în fiecare spațiu. De aceea ne-am axat pe producția de mobilier la comandă.

Ne jucăm cu diverse idei de design interior și cu tipare de funcționalitate, iar prin folosirea materialelor și finisajelor de calitate, reușim de fiecare dată să oferim un produs unic. Ne axăm pe linii de mobilier modern și elegant.

Folosim utilaje moderne și ne bazăm pe operatori cu experiență. Astfel executăm fiecare produs cu finețe și cu atenția cuvenită. Mobilierul se realizează pe dimensiunile dorite de fiecare client, folosind PAL melaminat Egger, MDF foliat sau vopsit. Iar balamalele și glisierele sunt din gama de accesorii Blum.

Întrebări Populare

Realizăm mobilă la comandă pentru orice spațiu. Construim mobilă de bucătărie, mobilă dormitor, mobilier living, baie, dressing, dar oferim și produse precum: uși glisante, biblioteci, mobilier cameră copii, mobilă birou, mese de conferință, mobilier de stocare documente, mobilă HORECA sau mobilier comercial.

Oferim o paletă largă de culori, alegerea nuanțelor și combinarea acestora fiind personalizată în funcție de necesitățile și dorințele clientului. Urmărim însă și crearea unui ambient plăcut și confortabil.

Oferim prețuri competitive, raportat la gama de materiale de calitate folosite și la accesoriile și finisajele de excepție. Ne puteți contact pentru un deviz de plată concret!

Noi oferim garanție atât la nivel de materiale folosite, cât și la nivel de montaj. Puteți apela cu încredere la serviciile noastre. Calitatea, utilitatea și designul atractiv sunt garantate!

Realizăm mobilier la comandă în Cluj și în zonele limitrofe: Florești, Gilău, Turda, Apahida. Oferim transport pentru oricare dintre aceste locații.

PARTENERii Noștri